2014. 07. 22.

Írói utószó


Drága, egyetlen, legédesebb Olvasóim!

Elérkezett ez a bejegyzés is. Az epilógust délelőtt raktam föl, amit követ ez a kis szösszenet.
Fogalmam sincs hol kezdjem, kicsit még a történet hatása alatt vagyok, hiszen nehéz befejezni ezt az egészet. A legfontosabb, amit szeretnék mondani, KÖSZÖNET MINDENÉRT. A biztató szavakért, melyekkel mindig mosolyt csaltatok az arcomra, a támogatásért, a kitartásért, és a mérhetetlen sok türelemért, és azért, mert nélkületek nem ment volna, ennek a blognak lehet, hogy nem lett volna jövője. A szeretetért, amit kaptam tőletek, erőt, és hitet adtatok, megadtátok az okot, amiért mindig érdemes volt folytatni. Csodálatosak vagytok!
El sem hiszem, hogy elérkezett ez is. Próbálom megfogalmazni, mi is zajlik le bennem, de egyszerűen nem megy. Egyik szemem sír, míg a másik nevet. Boldog vagyok, mert ismét egy befejezett történetet tudhatok magam mögött, ilyen nagyszerű olvasókkal, mint Ti! De egyben szomorú is, hiszen a szívemhez nőtt Harry és Lena kapcsolata, a többi szereplővel együtt. Igazság szerint az utóbbi napokban elgondolkodtam a második évadban, de elvetettem az ötletet. Kissé sablonosnak éreztem a "Harry rosszfiú", régi barátság dolgot, és nem akartam tovább nyúzni a kapcsolatukat, nem tudom mi lehetett volna a második évadban, ami egyediséget vitt volna bele. Remélem megértitek!
Remélem nem okoztam csalódást, és még egyszer annyira örülök, hogy ennyi visszajelzést kaptam tőletek!:)
Nem fogok sokat rizsázni, hiszen minden rész elején megtettem, szóval jöjjön is egy kis statisztika eddig:

Nagyon, nagyon köszönöm ezt is! Elképesztőek vagytok!

- Prológus+36 fejezet+Epilógus
- 90 rendszeres olvasó!
- 326 közzétett megjegyzés
- 43 bejegyzés
- több mint 52 000 oldalmegjelenítés
- és végül, de nem utolsó sorban 14 díj!

- blog nyitása: 2013.09.18
- blog zárása: 2014.07.22.





Végül, de nem utolsó sorban, jöjjenek egy kis érdekességek, a Megtörhetetlen Rohadékból:

- A főhős választásakor azért esett a választásom Harryre, mert egyszerűen imádom ezt a srácot. Noha a bandából mindegyikőjüket szeretem, Harry Styles-zal másképp érzek. Talán ez is egy kis magyarázat rá-- > http://www.youtube.com/watch?v=J6hO9wESVSg Bármilyen jelenet eszembe jutott, ő jelent meg előttem, Őt láttam, vele éreztem tökéletesnek ezt az egészet. Ha róla írok, úgy érzem, egy kis részem vele van. Egyszerűen szeretem Őt!
- A blog eleinte a "Don't let me go" címre hallgatott, amit Harry Styles dala ihletett.
- Egy barátom ihlette a történetet, akivel megromlott a kapcsolatunk. Ezáltal a blog kimenetele is 'tragédiának' volt tervezve az utóbbi időben.
- Több dolog megfogalmazódott a végével kapcsolatban: Harry vagy Lena halála, a börtön, és hogy azután nem találkoznak. Lena összejön Matt-el, és ehhez hasonló "nyalánkságok". Amikor a második évadot elképzeltem, gondoltam rá, hogy Lena Matt-el jár, de túlságosan szerettem Matt karakterét ahhoz, hogy egy szerelmi háromszögbe belekeverjem. Aztán eszembe jutott az a verzió, hogy Lena terhes lenne, stb, de minden ilyen őrült ötletet elvetettem, és maradt egy évados történet:)
- A kedvenc karakterem egyértelműen Matt lett. Holtversenyben természetesen Harryvel!
- Sokszor éreztem sablonosnak a történetet, amiért többször megfogalmazódott bennem a bezárás lehetősége, de tartottátok bennem az erőt. KÖSZÖNÖM!
- Imádtam Harry hirtelen hangulatváltozásairól írni, ami sokszor értelmetlennek hatott.
- Kedvenc részeim a kettesben töltött részek voltak.
- Sajnálom, ha egy-két rész túlságosan romantikus (ergo nyálas) volt. Remélem azért túl lehetett élni, és tetszett nektek!:)

A továbbiakban: mivel imádok írni, így a blogolást nem hagyom abba. Egy "komolyabb" témájú bloggal jelentkeztem nem is olyan rég, amit itt is közzétettem: Sorstalanság . Ha tetszik iratkozzatok fel, hagyjatok nyomot magatok után. Ezen kívül egy másik blogot is hamarosan tervezek nyitni, aminek könnyedebb témája lesz, szintén Harry főszereplésével. Amint megnyitja kapuit, itt jelentkezek vele.

Ezen kívül további kellemes nyári szünetet mindegyikőtöknek, élvezzétek ki, tegyétek felejthetetlenné!:)xx

Nos, azt hiszem, ennyi lettem volna, a blog hivatalosan is
BEFEJEZETT.



16 megjegyzés:

  1. Drága!!
    Egyszerűen imádtam ezt a blogot!!
    Az indokok:
    1.Rendszeresen hoztad a részeket, ha késtél is akkor 1.vagy szóltál 2.nem heteket késtél, és ez nagy szám, főleg a nyáron...alig vannak új részek pár blogból.
    2.Érdekes és egyedi volt az én szemembe.
    3.Élveztem olvasni.

    Szerintem is jól döntöttél, nem kell még egy évad, mert sok bloggal ez lesz a baj, hogy elhúzzák terheséggel, betegséggel stb. Így pont tökéletes lett a befejezés.
    Nagyon jól volt ezt a blogot olvasni, csak így tovább!! :DD

    XOXO
    Esztiii :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett. Őszintén igyekeztem rendszeresen frissíteni, hiszen imádtam írni minden sorát:) Nagyon örülök, hogy így gondolod, remélem nem okoztam csalódást:)xx Igen, én sem akartam nyúzni a történetet, esetleg utána megunni, és befejezetlenül bezárni. Köszönöm, hogy írtál, nagyon hálás vagyok érte, és mérhetetlenül boldog, ahogy végigolvastam ezeket a sorokat:)xx

      Törlés
  2. Nagyon sajnálom, hogy vége. Kívánok neked további sok sikert az íráshoz és az életben is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is sajnálom, de sajnos egyszer mindennek vége. Nagyon köszönöm, én is a legjobbakat kívánom neked!:)xx

      Törlés
  3. Szia!kár hogy vége.Imádtam ahogy irsz és a blogod is.Sok sikert a többi bloghoz:)♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Örülök, hogy tetszett, próbáltam mindent kihozni magamból. Nagyon szépen köszönöm!:)xx

      Törlés
  4. Ahhh nagyon nagyon köszi,hogy megírtad ezt a blogot :') <3 Hiányozni fog ez a blog :( :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én köszönöm, hogy ennyien kíváncsiak voltatok rá, nagyon sokat jelentett nekem! Nekem is nagyon fog hiányozni a Hana páros:)xx

      Törlés
  5. :(()) nem tudok mit mondani csak mint szilveszterkor: sikerekbem gazdag boldog "újévet" ;D Imádtam a blogod... És most már belátom tényleg nem kell tovább nyúzni a történetet így tökéletes ahogy van...sajnálom azért de ez így jó nem tudok mást mondani csak azt hogy nagyon nagyon nagyon a szivemhez nött ez a blog...;))
    Zsofi:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm, és neked is ;) Örülök, hogy tetszett. Többször átgondoltam, mivel lehetne feldobni, de nem akartam bonyolulttá sem tenni a cselekvést, és sablonosan megírni sem.:) Nekem is a szívemhez nőtt, nehéz szívvel válok meg tőle. Furcsa lesz mostantól nem írni róluk, de ez a történet is mindenképpen egy kellemes időszak marad az életemben:)xx

      Törlés
  6. Hát ennek a blognak is szeretnék adni egy kis meglepit :') http://luke-hemmings-flame-and-fire.blogspot.hu/p/blog-page_25.html

    VálaszTörlés
  7. Tudom hogy már több, mint egy éve befejeződött ez a blog, de én azóta is folyamatosan újraolvasom, mert öröm olvasni minden sort. Persze amikor olyan rész volt, megkönnyeztem, hangulathoz megfelelően.
    Tehetséges író vagy, ennél a blognál SOHA sem fogok jobbat találni, ez az a cím, amire mindig emlékezni fogok.
    És csak úgy megjegyzem, nem csak én imádom, hanem a barátaim is, akikkel megosztottam. ;)
    Így tovább, imádom a blogjaidat! c:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. El sem hiszed, mennyire jó ezt olvasni, köszönök neked mindent!:)<3

      Törlés